Krónika

Új vezetőket neveztek ki a Lapcom Zrt.-nél

Napilappiac

Új vezetőket nevezett ki a Bors, valamint a Kisalföld és a Délmagyarország nevű napilapok élére a Lapcom Zrt., ezen kívül új szakember tölti be a stratégiai igazgatói posztot – közölte tegnap a cég.

A Bors főszerkesztői pozícióját Kovács Vince veszi át Szekeres Tamástól, aki közös megegyezéssel távozik a laptól. A Kisalföld korábbi főszerkesztője,  Nyerges Csaba közös megegyezéssel távozik a Lapcomtól, feladatait Garamvölgyi Imre veszi át. A Délmagyarország új főszerkesztőjének, valamint kiadóvezetőjének Bonifert Gábort nevezték ki, elődje, Kóti Zoltán távozik a cégtől. A Lapcom stratégiai igazgatói feladatait novembertől Élő Gábor veszi át, aki a Mediaworks stratégiai igazgatói székéből érkezik a céghez.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom