Krónika

Vérfagyasztó leszállás

Mentőhelikopter baleset

Leszakította a felsővezetéket egy mentőhelikopter hétfőn este a Pest megyei Őrbottyánban. A légijármű egy férfiért érkezett a településre, aki súlyos sérüléseket szenvedett, amikor elgázolta egy autó.

A leszakadt kábel megsebesített egy közelben tartózkodó idős asszonyt, aki szerencséjére nem szenvedett áramütést. A helikopter rotorja annyira összeroncsolódott, hogy a jármű üzemképtelen lett, a szükséges alkatrészeket csak Németországból lehet beszerezni, s a gép javítását tegnap megkezdték a szakemberek. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője az MTI-nek elmondta, hogy a sérülteket mentőautó szállította kórházba. A történteket a rendőrség váci kapitánysága műszaki és repülési szakértők bevonásával vizsgálja.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom