Krónika

Újabb forgalomkorlátozások az Árpád híd környékén

Metrófelújítás

Mától vasárnapig érvényes korlátozásokra hívta fel a figyelmet az Árpád híd környékén a BKV: a Róbert Károly körútról a belváros irányába balra kanyarodni, visszafordulni csak a külső sávból lehet.

A Váci útról balra, az Árpád híd irányába kanyarodó két sávból csak a külső járható. Ma és holnap éjszaka a Váci útra, a városból kifelé vezető irányba balra kanyarodni nem lehet, a csomópont előtt a szélső sáv nem lesz járható. A Váci útra, a belváros irányába jobbra kanyarodni nem lehet. A Váci útról, a városból kifelé vezető oldalon balra az Árpád híd irányába kanyarodó sávokat lezárják. A Róbert Károly körútról balra, a belváros felé vezető irányba kanyarodni nem lehet.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom