Krónika

Tarolt a Liget Budapest Projekt

Megújulás

Nagy sikerrel szerepelt a Liget Budapest Projekt és a hozzá kapcsolódó Smart Liget rendszer Európa legnagyobb ingatlanos rendezvényén, a müncheni Real Expo Budapest standján a múlt héten, ahol Magyarország okos városainak koncepciói is bemutatkoztak – közölte tegnap lapunkkal a közpark rehabilitációjáért felelős Városliget Zrt.

A Real Expo központi témája az idén az intelligens urbanizáció volt. A látogatói élményt fokozó és az intézményi üzemeltetést támogató Smart Ligetet telt házas előadásokon mutatták be. A rendszer hatékonyan és könnyen hozzáférhetően csoportosít szolgáltatásokat és infokommunikációs technológiai megoldásokat, így kényelmesebbé teszi az időtöltést a parkban. A Smart Ligethez kifejlesztett alaprendszerre a népszerű digitális szolgáltatások – többek között a Google Maps, a Waze vagy a Bubi – folyamatosan megújuló tartalmakkal kapcsolódhatnak.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom