Krónika

Öngyilkos lett egy nővér a karcagi kórházban

Kiugrott a nyolcadik emeletről

Leugrott a karcagi Kátai Gábor Kórház tűzlépcsőjéről egy dolgozó csütörtök délután - közölte a szoljon.hu Szolnok megyei híroldal.

A dolgozó tegnap délután 16 óra és 16:30 között ugrott le feltehetően öngyilkossági szándékkal - tudósított a szoljon.hu

Nagyné László Erzsébet főigazgató a portálnak azt mondta, a 42 éves karcagi nő a 8. emeleti osztály egyik ápolója volt, és közel 20 éve dolgozott a kórházban. Délután is műszakban volt, amikor nem tudni mi okból, feltehetően a vészkijárat ajtaját kinyitva kiment az oldalsó tűzlépcsőre és onnan leugrott. Miután az osztályon a kolléganője nem találta, elkezdte keresni és így talált rá a lépcső alján.

Pásztorné Kovács Ágnes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense a szoljon.hu szerint azt mondta, hogy a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset bekövetkeztének körülményeit. Az elsődleges információk alapján az idegenkezűség kizárható.

Ha ön úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másvalakiért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom