Krónika

Lövöldözés volt egy brazíliai tengerparti strandon

Egy ember meghalt

Lövöldözés tört ki egy brazíliai tengerparti strandon szombaton, egy ember meghalt, egy pedig megsebesült - közölték helyi tisztségviselők.

A beszámolók szerint az elkövető - akinek egy társa is volt - azért kezdett el lövöldözni az ország délkeleti részében található Sao Vicentében, hogy a délutáni napsütést élvezők között pánikot keltsen, és a keletkező káoszban kirabolja a strandolókat.

A helyszínen tartózkodott azonban két szabadnapos rendőr, akik gyorsan reagáltak a támadásra, és agyonlőtték a lövöldöző férfit.

Egy strandoló nőt lövés ért a hátán, kórházba kellett szállítani. Állapotát később stabilnak minősítették.

A súlyos incidensről készült videofelvétel tanúsága szerint nyaralók tucatjai pánikszerű menekülésbe kezdtek a lövöldözés kezdetekor.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom