Krónika

Lezárják a Keleti pályaudvart

Május 13-tól 26-ig olyan karbantartási munkákat végeznek, amelyeket a vonatforgalom fenntartása mellett nem lehet végrehajtani

A MÁV közösségi oldalán közölte, hogy lezárják Budapest egyik legnagyobb vasúti pályaudvarát, a Keltit.

A lezárás idején valamennyi, a Keleti pályaudvart érintő elővárosi és távolsági vonat menetrendjében lesznek változások,a vonatokat a Keletiből más állomásokra irányítják át,más állomásokat érintő módosítások is várhatóak - írják a posztban.

A két hét alatt olyan karbantartási munkákat végeznek, amelyeket a vonatforgalom fenntartása mellett nem lehet végrehajtani.A beavatkozások által javulni fog a szolgáltatási színvonal, valamint a vonatok pontossága.A forgalomszervezéssel kapcsolatban jelenleg még tartanak az egyeztetések, a MÁV azt írgéri, hogy a menetrendi változásokról idejében tájékoztatni fogja az utasokat.

Objektum doboz

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom