Krónika

Ideiglenes villamosmegállókat építenek a Széll Kálmán téren

Jelentősen átalakul a közlekedés

A Széll Kálmán tér felújítása miatt jövő hétfőtől megváltozik a villamosmenetrend. A munkálatokkal várhatóan márciusra készülnek el.

Jövő hétfőtől kezdődnek a bontási és építési munkák a tér belső részében, aminek következtében jelentős mértékben változik a villamosközlekedés. A Széll Kálmán tér két oldalán ideiglenes végállomásokat építenek.
Hétfőtől a 61-es villamos két szakaszon, a Móricz Zsigmond körtér és az Attila út-Krisztina körút kereszteződésénél lévő ideiglenes végállomás, valamint Hűvösvölgy és a Káplár utcai ideiglenes végállomás között közlekedik. Az ideiglenes villamos-végállomásoktól a Széll Kálmán térre gyalogosan, vagy a 91-es busszal lehet eljutni.
A 18-as villamos a Savoya Parktól, az 59-es villamos pedig a Márton Áron tértől csak az Attila út és a Krisztina körút kereszteződésénél lévő ideiglenes végállomásig közlekedik. A Szent János-kórház és Farkasrét között utazóknak a Zugliget, Libegőig meghosszabbított vonalú 102-es buszt ajánlja a BKK, az 59-es villamos és a 102-es busz ajánlott átszállási pontja a Kék Golyó utca megálló.