Krónika

Édes Napok a Budai Várban

Az év legédesebb hétvégéjén sok program várja a látogatókat

Szeptember 18. és 20. között immár ötödik alkalommal rendezik meg Magyarország legnagyobb édességfesztiválját a Budai Várban.

Az Édes napok az édesség-piac legszínvonalasabb magyar szakmai seregszemléje, amely mára Európában is jegyzett a legnagyobb hasonló témájú rendezvények között.

A szervezők számtalan programmal, bemutatóval és kóstolóval készül a látogatók számára, hogy ezzel is megismertessék vásárlóikkal a minőségi csokoládékat és édességeket. Idén több mint száz kizárólag tematikus kiállító, gyártó, kereskedő és cukrász mutatja be újdonságait, minőségű termékeit, vagy válogatott világmárkák kedvelt csokoládéit.

Lesz Cake Pop mártás-díszítés, pucér bonbonkóstolás, de megtudhatjuk azt is, mennyit nyom csokoládé tenyerünk, amit a legfinomabb belga csokoládéból készítenek el a helyszínen, de hallgathatunk előadásokat és közös főzőbemutatókból meríthetünk új ötleteket.

A sok érdekes sütő-főző show mellett lesznek gyerekprogramok és szombaton a Bon-Bon huszadik jubileumi koncertje. Részletek a rendezvény holnapján.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom