Krónika

Durván megvertek egy német topmenedzsert Budapesten

Kórházba vitték, azonnal műteni kellett

Brutálisan bántalmaztak egy német üzletembert a napokban Budapesten, a VII. kerületben. Két gyerekét is összeverték, a rendőrség eddig négy férfit hallgatott ki gyanúsítottként az ügyben.

Az egyik szórakozóhely biztonsági őrei agyba-főbe verték az 57 éves férfit, két gyermekét pedig gázspray-vel fújták le. A megtámadott férfi az egyik legnagyobb német autógyár vezető menedzsere, és azért látogatott Budapestre, hogy Magyarországon élő két fiát meglátogassa.

Az erzsébetvárosi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki négy férfit, akik a gyanú szerint március 8-án éjszaka egy erzsébetvárosi vendéglátóhely előtt bántalmaztak három férfit, írja a Police.hu.
A rendőrségi közlemény szerint szombat hajnalban, 0 óra 10 perckor hívták őket a Síp utcába, mert bejelentést kaptak a bántalmazásról. A három sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, ahol megállapították, hogy kettő könnyű, egy súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az étteremben jól indult az este, megvacsoráztak, fizettek, majd távoztak.Később azonban meggondolták magukat, olyannyira elnyerte tetszésüket a vendéglátóipari egység, hogy még aznap este visszamentek - mint azt a megvert férfi, aki természetesen feljelentést tett a rendőrségen, elmondta a Blikknek.

vicky lead

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom