Krónika

Hat embert gázolt halálra egy ittas olasz sofőr

Német turisták az áldozatok

Borzalmas targédia történt az észak-olaszországi Lutago (németül Luttach) városkában vasárnap hajnalban: a főutcán buszra várakozó német turisták közé hajtott egy autó. A balesetben hat német fiatal a helyszínen életét vesztette, tizenegyen pedig megsérültek.

A Corriere della Sera című olasz napilap értesülései szerint az autót vezető huszonyolc  éves, a környéken lakó férfi véralkoholszintje a megengedettnél jóval magasabb volt. A sofőr túlélte a balesetet. A sérültek közül három ember súlyos állapotban van, egyiküket helikopterrel a szomszédos Ausztriába szállították kórházba. Az áldozatokat még nem azonosították, azt sem tudni, hogy Németországnak pontosan melyik részéből érkeztek, ráadásul nem mindenkinél voltak iratok.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom