Krónika

Kiengedték a börtönből a vágóhíd tulajdonost

Bűnügyi felügyeletbe került

Nyolc hónap után szabadon engedték a legnagyobb magyarországi vágóhíd tulajdonosát, Piero Pini olasz üzletembert – tudta meg a 24.hu. Mint a portál írja, a Hungary-Meat Kft. tulajdonosát még március elején vették őrizetbe, akkor különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás volt a gyanú.

Többször meghosszabbították letartóztatását, pedig állítólag Pini hajlandó lett volna közel kétmilliárd forintot letenni, hogy megtérítse a költségvetési károkat, és egymillió euró óvadékot is ajánlott, hogy szabadlábon védekezhessen. A Kecskeméti Járásbíróság most közölte, a gyanúsított az okozott kár jelentős részét megtérítette. Óvadék nélkül engedték el, ugyanakkor a bíróság bűnügyi felügyeletetet rendelt el, a férfi nem hagyhatja el Magyarországot, időről időre jelentkeznie kell a hatóságnál.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom