Krónika

Felborult egy hajó a St. Simons-szorosban

Felborult egy dél-koreai konténerszállító hajó több ezer autóval a fedélzetén az Egyesült Államok keleti partvidékén, helyi idő szerint vasárnap reggel.

Felborult egy hajó  a St. Simons-szorosban
A Golden Ray nevű vízi jármű a St. Simons-szorosban fordult az oldalára, fedélzetén huszonnégy fős legénységgel
Fotó: Youtube

A Golden Ray nevű vízi jármű a St. Simons-szorosban fordult az oldalára, fedélzetén huszonnégy fős legénységgel. Közülük húszat hamar sikerült kimenekíteni, négyen azonban a hajó belsejében ragadtak. A mentőegységeknek tegnap hosszú órák után sikerült kapcsolatba lépniük a bent ragadtakkal. A szakemberek közölték: amíg kidolgoznak egy tervet a kimenekítésükre, lyukat fúrnak a hajótesten, majd ezen keresztül segélycsomagokat juttatnak el nekik. A hajóban rekedtek mind a négyen dél-koreai állampolgárok. Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom