Krónika

Üzletembernek adta ki magát

Vádemelés egy pécsi férfi ellen

Csalás miatt vádat emelt a Pécsi Járási Ügyészség egy magát albániai kormányközeli kapcsolatokkal rendelkező üzletembernek kiadó férfi ellen.

A pécsi férfi többek között azzal csapta be áldozatait, hogy üzleti partnereket keres egy Albániában kiemelkedő üzleti lehetőséggel bíró ércbánya kapcsán. Azt is állította, hogy egy Pécs melletti kastély megvásárlása, majd abból egy Európában is egyedülálló egészségügyi és wellnessközpont létrehozásához keres befektetőket. Jogtalanul használta fel a kastély tényleges tulajdonosai által korábban készített terveket, hogy a jó anyagi körülmények között élő sértetteket megtévesztve pénzhez jusson. A vádlott a tíz sértettől átvett több mint 45 millió forintot eltüntette, illetve saját céljaira használta fel.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom