Előfizetés

Tisztelt Előfizetőink! 

Mint már értesültek róla, 2021. július 1-jétől a Magyar Posta beszünteti a napilapok kézbesítését és az előfizetői díjak beszedését. Lapunkat új terjesztőcég fogja eljuttatni otthonaikba. Reméljük, az átállás fennakadások nélkül zajlik le.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a jövőben is naponta kézhez kapja kedvenc lapját. Kérjük az Ön türelmét és hozzájárulását, hogy az esetlegesen felmerülő problémákat minél előbb zökkenőmentesen tudjuk kezelni.

Előfordulhat, hogy az új kézbesítő kezdetben nem találja a címet, esetleg – kivételes helyzetben – az új lapterjesztő nem vállalja a kézbesítést egy-egy nehezen elérhető településre. Ez esetben találjunk közös megoldást, kérjük, jelezze majd felénk az esetlegesen felmerülő problémákat!

Ha Ön eddig közvetlenül a Magyar Hírlap kiadójánál fizetett elő, akkor lényegében nem változik semmi. Ha eddig a postánál fizetett elő, akkor a Magyar Posta átadja nekünk, a Magyar Hírlap kiadójának az Ön adatait és a befizetett díjat, a továbbiakról pedig a kiadó gondoskodik.

Ha Ön a Magyar Postánál átutalással, bankkártyával vagy csekken fizetett elő, továbbra is a megszokott díjfizetési móddal tudja előfizetését meghosszabbítani, de most már közvetlenül a kiadónknál. Levélben értesítjük előfizetőinket az előfizetés lejárta előtt, és közvetlenül tájékoztatjuk az esetleges további teendőkről. Amennyiben új előfizető, akkor az újságban lévő megrendelőlapunkon vagy a kiadónkon keresztül tudja intézni előfizetését.

Kérdés esetén keressen bennünket
az alábbi elérhetőségeken:
Telefon: 06-1-887-3200
E-mail: elofizetes@magyarhirlap.hu


Tisztelt Olvasó!

Amennyiben nyomtatott formában is szeretné olvasni lapunkat, akkor ezt most különböző konstrukciókban is megteheti.

A nyugdíjasoknak szóló kedvezmény mellett van lehetőség csak a hétvégi Magyar Hírlapra is előfizetni.

Ha csekken szeretne fizetni kérjük igényeljen csekket az elofizetes@magyarhirlap.hu email címen vagy a  06 1 887 32 00-as telefonszámon.

Átutalását a 10700024-44735708-51100005 bankszámlaszámra teheti meg, ez esetben kérjük mindenképpen tüntesse fel a közlemény rovatba nevét és a kézbesítési címet.

Amennyiben előlegszámlára van szüksége a befizetéshez, kérem e-mail címünkön, vagy telefonszámunkon jelezni szíveskedjen.

Bízunk benne, hogy elégedett olvasója lesz lapunknak.

Tisztelettel: Magyar Hírlap Kiadói Kft.

Előfizetés
a

*Kérjük csekkes befizetés esetén a megjegyzés rovatban, tüntesse fel nyugdíjas törzsszámát

Hétvégi Magyar Hírlap előfizetési díjak

Előfizetéssel kapcsolatos információ:

Telefonszámunk: 06 1 887 32 00

E-mail: elofizetes@magyarhirlap.hu

Általános Szerződési Feltételei Előfizetők részére