Határon túl

Idén is az MNB támogatásával nyaralhatnak kárpátaljai gyerekek

Balatonföldváron pénzügyi és gazdasági ismeretetekkel gazdagodnak a gyermekek

Már harmadik éve táboroznak kárpátaljai diákok az MNB, illetve a Pénziránytű Alapítvány támogatásával az Összefogás a Jövőért Alapítvány szervezésében.

Már harmadik éve táboroznak kárpátaljai diákok az MNB, illetve a Pénziránytű Alapítvány támogatásával az Összefogás a Jövőért Alapítvány szervezésében. Ezen a nyáron 40 diák érkezett Balatonföldvárra, akik egyébként ösztöndíjban is részesülnek ugyanennek a programnak a keretében. Középiskolás, illetve egyetemi éveit kezdő fiatalokról van szó, akik közül sokan Magyarországon folytatják tanulmányaikat.

A táborba érkező gyerekek a tartalmas kikapcsolódás és szórakozás mellett hasznos, a Pénziránytű Alapítvány támogatásával megjelent Küldetések a pénz világában, illetve Iránytű a pénzügyekhez című tankönyvek segítségével szakértő pedagógusok vezetésével pénzügyi és gazdasági ismereteket is szereznek. A táborozó fiatalok számára nagyon fontos a magyar kultúra, a közös gyökerek, hagyományaink ápolása.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom