Gazdaság

Követeket keres a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal

Hallgatók adják tovább a tudást

Harmadszor is meghirdeti Energiakövetek pályázatát a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal a felsőoktatási intézményekben természettudományos tárgyakat hallgató diákok számára.

 „A program célja kettős. Egyrészt szeretnénk lehetőséget adni azoknak a fiatal, tehetséges tanárszemélyiségeknek, akik élvezetes formában, rendhagyó eszközökkel képesek előadást tartani a diákoknak az energiatudatosságról és az energiatakarékosságról. Másik célunk, hogy bővítsük a fiatalok energiatermeléssel, tudatos energiafogyasztással és energia­takarékossággal kapcsolatos ismereteit” – fogalmazott Scherer Zsolt, a MEKH szóvivője. A pályázatra elsősorban természettudományos tárgyakat hallgató diákok munkáit várja a MEKH. A feladat: újszerűen és élvezetesen mesélni a fiataloknak az energiáról és az energiatudatosságról. Pályázni egy rövid bemutatkozó videóval, valamint egy 45 perces, általános iskola felső tagozatára vagy középiskolás korosztályra szabott tanóra vázlatával lehet. A pályázatokat elektronikus formában a www.energiakovetek.hu oldalon keresztül lehet benyújtani március 31-ig. 

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom