Gazdaság

Liszkay Gábor megvette a Napi Gazdaságot kiadó céget

Jövő hét elején indul az új kormánypárti napilap

Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet volt főszerkesztője hétfőn megvásárolta a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-től a Napi Gazdaság napilapot kiadó kft. száz százalékos üzletrészét - közölte a Napi Gazdaság Kiadó Kft. az MTI-vel.

A közlemény szerint a kiadó a lap főszerkesztőjévé Csermely Pétert, a Magyar Nemzet volt főszerkesztő-helyettesét nevezte ki. Az új lapnál főszerkesztő-helyettes lesz Villányi Károly, a Nemzet volt rovatvezetője, valamint a korábban Hír TV-ben dolgozó Czirják Imre - értesült a pestisracok.hu

A belpolitikai rovatot a szintén volt Magyar Nemzetes Haraszti Gyula, a gazdasági rovatot Kiss Gergely a külpolitikát és a publicisztikát szintén exnemzetesek (Sitkei Levente, Berszán György) vezetik majd – írja pestisracok.hu. Gajdics Ottó korábbi Lánchíd Rádió- és Hír TV-vezér lapszerkesztőként dolgozik tovább. Sajtóhírek szerint a Magyar Nemzet közel negyven korábbi dolgozójával a jövő hét elején startol az új kormánypárti napilap.

A Napi Gazdaság eddigi munkatársai feltehetően a Habony-féle Modern Media Group tervezett gazdasági portáljához távozhatnak. 

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom