Gazdaság

Elismerésben részesült a közalapítvány

Vállalkozásfejlesztés

A következő három évben a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) képviseli Magyarországot az Európai Bizottság Üzleti és Innovációs Hálózatának igazgatóságában – mondta lapunknak Szalai Piroska, a szervezet kuratóriumi elnöke.

A BVK a 2014-es jelentős átszervezés hatására az elmúlt időszakban sikert sikerre halmozott. „Ez idő alatt több mint 13 ezer ügyfél fordult meg nálunk. A mostani eredményeket csak a stabil hátteret jelentő főváros támogatásával és óriási csapatmunkával érhettük el” – emelte ki. A BVK fontosnak tartja az üzleti innováció és a startupok ügyét, mert szerepük jelentős a magyar és a fővárosi gazdaságban. Az elismerés jelentőségét növeli, hogy hosszú idő óta Magyarországon nem volt az uniós minősítésnek megfelelni tudó üzleti innovációs központ. A BVK a minősítés megszerzése után az igazgatóság tagjává is tudott válni, amivel a hazai startupok még több teret kaphatnak az Európai Unióban.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom