Gazdaság

Kárpát-medencei horgászok és vadászok találkozója kezdődött

Ünnepélyes keretek közt nyitotta meg Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és a természet iránt érdeklődőknek megtartott nagyszabású találkozóját, a huszonhetedik FeHoVát a Hungexpón.

Kárpát-medencei  horgászok és vadászok találkozója kezdődött
Fotó: MH/Katona László

Semjén Zsolt köszöntő beszédében kiemelte az észszerű és életszerű fegyvertörvény megalkotása érdekében megvalósult intézkedéseket, a vadászati törvényt, valamint a jövőre hazánkban megrendezésre kerülő vadászati világkiállítást. Nagy István agrárminiszter szerint a magyar vadász- és horgásztradíciók mélyen gyökereznek kultúránkban, amik a természet iránti alázatból és az ősök iránti tiszteletből születnek. A tárca kiemelt figyelmet fordít a környezeti nevelésre, a megfelelő tájékoztatásra – közölte tegnap az MTI.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom