Gazdaság

Megépül a Jászberényt elkerülő út harmadik üteme

Úthálózat-fejlesztés

Nyolc és félmilliárd forintból megépül 4,5 kilométeren kétszer egy sávos útszakaszként a 31-es és a 32-es főutak között a Jászberényi elkerülő út harmadik üteme, valamint 1,6 milliárd forintból megújult a kiskörei Tisza-híd – jelentette be Mosóczi László (képünkön) az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára tegnap Jászberényben – közölte az MTI.

Megépül a Jászberényt elkerülő út harmadik üteme
Mosóczi László
Fotó: MH

Az államtitkár a helyszíni bejárást megelőző sajtótájékoztatón a várost elkerülő út harmadik ütemének építéséről elmondta, hogy amint a közbeszerzés lezajlik és az ajánlatokat kiértékelik, a Nemzeti Infrastruktúrafejlesztő Zrt. a lehető legrövidebb időn belül megköti a szerződést a kivitelezővel, hogy a munka minél hamarabb megkezdődhessen, ennek reális ideje tavasszal lesz. A tervek szerint két éven belül készül el a beruházás.
 

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom