Életmód

Ezresből megvan a póréhagymás penne

A recept ráadásul igazán olcsón elkészíthető, négy főre összesen egy ezresbe kerül. Már a sarki boltban is tudunk vásárolni 250 forintért egy óriási póréhagymát, egy zacskó penne 380 forintba kerül, a füstölt sajtért pedig 370 forintot kell fizetni.

Ezresből megvan a póréhagymás penne
A póréhagymás penne könnyű, ráadásul pillanatok alatt elkészíthető
Fotó: Foodyny

Hozzávalók:

egy csomag penne tészta

egy nagyobb póréhagyma

15 deka füstölt sajt

olaj, só, bors

Elkészítés:

A tésztát sós vízben megfőzzük. Amíg fő, felkarikázzuk a póréhagymát, sózzuk, borsozzuk és egy kevés olajon puhára pároljuk. Rádobjuk a kockára vágott füstölt sajtot, és kissé megolvasztjuk. Hozzákeverjük a megfőtt tésztát, majd tányérokba adagoljuk. Frissen, melegen fogyasztjuk.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom