Életmód

Három nap alatt kelt el az "év ruhája"

Az idei év legszebb, legdivatosabb ruhájának kiáltották ki az angol Topshop cég most piacra dobott termékét. Az áruházláncnak 500 üzlete van világszerte, de mint kiderült, a virágos nyári ruhához már az online kínálatban sem lehet hozzájutni.  

Három nap alatt kelt el az "év ruhája"
A ruha mindenkinek tetszik, mert takarja a vállat és nyújtja az alakot.
Fotó: Instagram

A ruha mindössze 14 ezer forintba kerül, de nem csak emiatt tűnt el szinte pillanatok alatt a polcokról - adta hírül a Daily Mail.
Minden megvan a ruhán, amire egy nő nyáron vágyhat. A midi ruha anyaga kellemesen könnyű, színes, virágos, „angyalszárny” ujja a felkart takarja. Hátul diszkréten fedetlenül hagyja a hátat, elölről viszont dupla, combig érő hasíték teszi merésszé a szabásvonalát.

A ruha felső része hátulról diszkréten nyitott.
A ruha felső része hátul diszkréten nyitott.
Forrás: Instagram

Nem csoda, hogy a nők imádják, ugyanis ritka, hogy egyetlen ruha minden igényt kielégít. A legtöbb nyári ruhának fedetlen a válla, amiért azért nincsenek sokan oda, mert nem mindenkit áldott meg a természet tökéletesen izmos felkarral. Rafinált V alakú mellvarrása is sok nő kedvence. Sokaknak azért is tetszik, mert hasonlít az egyik világmárka tavaly piacra dobott darabjára, mely több, mint 100 ezer forintba kerül. 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom