Életmód

Nyári alapdarabok

Ezeket a ruhadarabokat érdemes beszerezni a nyárra

Hirtelen beköszöntött a jó idő, és nem tudja, milyen ruhadarabokhoz nyúljon a hétköznapokon? Mi most összegyűjtöttük, hogy milyen alapruhadarabokkal könnyítheti meg a nyári szettek összerakását!

Nyári alapdarabok
A legfőbb szempont a kényelem, nyáron is
Fotó: NorthFoto

Kedvenc nyári ruha

Alulértékeljük a nyári ruhácskák által nyújtott segítséget. Egy kedvenc, hozzánk illő darab, önmagában oldja meg a „Mit vegyek fel” problémát, és igazi legjobb barátként tud szolgálni a nyári időszakban. A boltba leszaladástól kezdve, egy esti italozásig átvariálhatunk akár egy darabot, a megfelelő kiegészítőkkel párosítva.

Blézer

Ha egy eseményre vagyunk hivatalosak, és egyszerűen szeretnénk feldobni a szettünket, érdemes beszerezni egy jó blézert, amely már önmagában öltöztet. Ha nem tudjuk, melyik fazon lenne jó a színes választékból, érdemes arra figyelni, hogy komfortosan érezzük magunkat benne. Egy oversized blézer például nem csak elképesztően trendi most, de szinte bármit alávehetünk, így egy „kis kabát” funkcióját is ellátja egy hűvösebb nyári estén.

Retro shortok

Az extrém miniszoknyák trendje mellett ugyanúgy helyet kapott a 80-as éveket időző, combközépig érő farmer short is. Így ha nem érzi magáénak a rövid szoknyákat, egy jó, hosszabb fazonú shorttal bármelyik kedvenc felsőjét, ingét kombinálhatja, és garantáltan egy kényelmes és trendi szett lesz a végeredmény.

Fehér ing

Van pár dolog, amivel egyszerűen nem lehet mellélőni, és jöhetnek-mehetnek a trendek, örök darabok maradnak. Ilyen a fehér ing is. Itt szintén akkor járunk a legjobban – csakúgy, mint a blézer esetében – ha a kényelmet vesszük figyelembe, tekintve, hogy ennek a darabnak ez az elsődleges funkciója egyszerűségéből adódóan –, így nyugodtan választhatjuk a bővebb fazonokat is. Anyagát tekintve nyáron a lenből készült ingek mindig kellemesebb érzetet kölcsönöznek, legyen az rövid- vagy hosszú ujjú.

Papucsok és szandálok

Ma már senki nem fogja azt gondolni rólunk, hogy slamposak vagyunk, hogyha papucsban vagy egy jó szandálban jelenünk meg valahol. Sőt, nagy divatjának köszönhetően ez az egyik legtrendibb lábbeli, amit, ha beszerez, végtelen lesz a nyári ruhaszettek lehetősége. Itt a natúr színeket ajánljuk: barna, homok, fekete, hogy minél több dologhoz tudja őket párosítani, és időtállók maradjanak a következő szezonra is.

Kapcsolódó írásaink