Belföld

Széles Gábor: Elkötelezetten a nemzeti értékek mellett

A kiszámítható irányvonalat felkészült csapat garantálja

A Magyar Hírlap polgári közéleti napilap, amely a keresztény-konzervatív értékrendet követi és mindig kiáll a nemzeti érdekek mellett - jelentette ki a lap tulajdonosa.

A Magyar Hírlapról jelent meg rosszindulatú írás pénteken reggel az egyik internetes hírportálon. Ezzel kapcsolatban Széles Gábor, mint a lap és az Echo Tv tulajdonosa a következőkre hívta fel a figyelmet: „A Magyar Hírlap polgári közéleti napilap, amely a keresztény-konzervatív értékrendet követi és mindig kiáll a nemzeti érdekek mellett. Minderre a szerkesztőség mindenkori és teljes állománya jelenti a garanciát. A kiszámítható irányvonalat tehát azok a felkészült, fenti értékek mellett elkötelezett munkatársak jelentik a lapnál, akik évek óta itt dolgoznak - egy csapatként. A Magyar Nemzettől négy neves publicista érkezett, érkezik a Magyar Hírlaphoz, és a lapnál adható legmagasabb flekkdíjért írnak. A Magyar Hírlap tiszteletbeli főszerkesztőjének a neve pedig az újság impresszumában olvasható.”

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom