Belföld

Sűrű lesz Orbán Viktor programja

Rövidesen kampányüzemmódba kapcsol a Fidesz

A Fidesz elnöksége kiválasztotta egyéni képviselőjelöltjeit, s új kampánytechnikai elemekkel is készülnek a pártban. Forrásaink azt mondták, hamarosan döntenek arról, hogy Orbán Viktor miniszterelnök mikor és hol tartja hagyományos évértékelőjét.

Február 20-án kezdődik a parlament tavaszi ülésszaka, a hagyományoknak megfelelően Orbán Viktor miniszterelnök felszólalásával indul a képviselők munkája – mondták lapunk fideszes forrásai. Február 15-én a Fidesz Visegrádon tartja kihelyezett frakcióülését, a kormányfő zárt körben, a képviselők és kormánytagok előtt tart politikai értékelést.

Úgy tudjuk, a decemberi elnökségi ülés után a képviselőcsoportban is téma a Fidesz kampányüzemmódba kapcsolása, már a 2018-as választások határozzák meg a stratégiát. Nem véletlen, hogy a Fidesz elnöksége – egy-két kivételtől eltekintve – kiválasztotta egyéni képviselőjelöltjeit, de értesüléseink szerint új kampánytechnikai elemekkel is készülnek a pártban.

Forrásaink azt mondták, hamarosan meghozzák a döntést arról, hogy Orbán Viktor miniszterelnök mikor és hol tartja hagyományos évértékelőjét. A beszédet az utóbbi években a tavaszi ülésszak megkezdése után tartotta a miniszterelnök, az utolsó időszakban a Várkert Bazár volt a színhelye. A miniszterelnöknek sűrű nemzetközi politikai programja lesz februárban, másodikán érkezik Budapestre Vlagyimir Putyin orosz elnök, a Fidesz-frakcióülés után pedig a kormányfő Münchenben – a brit külügyminiszter, az olasz miniszterelnök és az ukrán elnök társaságában – vesz részt egy biztonságpolitikai konferencián.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom