Belföld

Staudt Gábor lemond a parlamenti mandátumáról

A jobbikos politikus a közösségi oldalán jelentette be, hogy magánéleti okok miatt mond le képviselői feladatairól

„Döntésemben semmiféle párton belüli feszültségek vagy belharcok nem játszottak szerepet” - olvasható a bejegyzésében. 

Staudt azt állítja,hogy  lemondásának nincs köze ahhoz, hogy sajtóhírek szerint a lengyel hatóságok eljárást indítottak ellene költségvetési és áfacsalás miatt. Ahogy már beszámoltunk róla Satudt cáfolja az érintettségét. 

Képviselői munkáján keresztül segítette a bűnbandát, és még az irodáját is felajánlotta nekik - fogalmazott. A hírek szerint ráadásul "a hatalomért és a pénzért tette", mert belügyminiszter akar lenni - tette hozzá a satjóhírekhez Budai Gyula, fideszes országgyűlési képviselő.

Továbbá az is kijelentette, hogy nem ez az első ilyen bűncselekmény a Jobbikban, korábban Volner János alelnökről mondta ki a bíróság jogerősen, hogy áfacsaló, ő 21 millió forint áfát csalt el, aztán a cégeit gyorsan eltüntette.

 

Objektum doboz

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom