Belföld

Soros-szervezet tart továbbképzést a diákoknak

Az Amnesty International a gyűlölet-bűncselekményekről tart előadást a Fazekasban

A Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium az iskola által megrendezett Fazekas+ Fesztiválon a Soros nevéhez is köthető Amnesty Internationalt látja vendégül, a szervezet „Mi a gyűlölet-bűncselekmény?” címmel tart előadást a diákoknak.

Az Amnesty International honlapján nem tisztázta, hogy mit ért gyűlölet-bűncselekmény alatt, éves jelentésükből azonban úgy tűnik, hogy ebbe a kategóriába sorolják többek között a migránsok regisztrálását, a civil szféra működésének átláthatóvá tételét és a CEU működésének törvényi szabályozását. A Tűzfal Csoport szerint nem ez az egyetlen, a diákokra koncentráló Soros-szervezet, direkt a fiatalokat szólítja meg a Martin Schulz-féle szociáldemokrata párt által támogatott Független Diákparlament is, amely január közepén szervezett tüntetést, és további megmozdulásokat tervez, az egyiket éppen március tizenötödikére.

(Tűzfal Csoport)

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom