Belföld

Soros a teljes ellenzéket leváltja

Az új ellenzék megszervezésének feladatát leghűségesebb embere, Gulyás Márton kapta

A Fidesz kétharmadot érő óriási győzelme után Soros György példátlan gyorsasággal egyenként kezdi leváltani a teljes magyar ellenzéket. Számára mindenképpen bebizonyosodott, hogy az ellenzék alkalmatlan a kormány minimális megszorítására is. Nemhogy a legyőzésére.

Soros elzavarta a Soros-tervet készséggel végrehajtó LMP-társelnököt, Hadházy Ákost, aki azért harcolt, hogy egyetlen egy sorosista jelölt álljon szemben minden választókörben a kormány jelöltjével szemben. Feladatát nem tudta megoldani, mennie kell - írja az Origo.

Ugyanígy az ügyetlenkedő teljes MSZP-vezérkart is elzavarta. Azt az MSZP-t, amely készséggel hozott egy idegen pártból egy sorosista miniszterelnök-jelöltet, Karácsony Gergelyt.

Nem maradhatott Vona Gábor sem, aki balra állította radikális pártját, és aki a Soros-egyetem mellett is kiállt.

Nyilvánvaló: új ellenzékre van szüksége. Olyan ellenzékre, amelyik feltétel nélkül engedelmeskedik neki, aki a migránsbetelepítéstől a kvóták elfogadásán át a kerítésbontásig mindenben azt teszi, amit Sorosék mondanak neki.

Az új ellenzék megszervezésének feladatát leghűségesebb embere és kitartottja, Gulyás Márton kapta.

Az utóbbi években egyértelművé vált, hogy az ellenzék jelentős részét Soros György pénzeli Amerikából, aki a kormány megbuktatására nem sajnálta a dollármilliókat, az energiát és a szervezést. Az április 8-ai választáson azonban kiderült, hogy semmire sem ment az anyagi és szellemi támogatással.

Miközben Soros jól láthatóan átalakítja az ellenzéki palettát, képtelen elfogadni a demokratikus választás eredményét.

Soros Nagy-Britannia unióból való kilépéséről szóló népszavazás eredményét is semmibe vette, és a demokratikus keretek között meghozott döntést követően Brexit-ellenes szervezeteket kezdett el pénzelni. Éppen ma írta meg a 888.hu, hogy újabb támogatást kaptak ezek a szervezetek, Soros ott is képtelen beletörődni a brit polgárok által meghozott döntésbe.

Gulyás már szervezi a tüntetést

Gulyás Márton, a háttérben mozgolódva, máris tüntetést szervez hétvégére. A szervezők erőszakos felhívást tettek közzé: forradalomról beszélnek, és  amerikai mintát emlegetnek a hatalomgyakorlásban.

Soros György most már biztosra megy. Leghűségesebb kitartottját, Gulyás Márton nevezte ki az ellenzék új vezetőjének és az új ellenzék megszervezésének a feladatát is ő kapta.

Forrás: Origo

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom