Belföld

Puzsér szerint „ember nem szavazna” Karácsonyra és kamupártjára

Előválasztási sárdobálás

Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt hazugsággal vádolja a Závecz Research-t, és trágár szavakkal illette a cég ügyvezetőjét, Závecz Tibort, akinek cége szerint Karácsony Gergely a legesélyesebb ellenzéki főpolgármester-jelölt.

 „Még egyetlen vita sem zajlott Karácsony Gergely és köztem, még nyolc hónap van hátra a választásig, és Závecz Tibor máris az alávaló hazugságaira hivatkozva zsarolja a közvéleményt” – fakadt ki a showman közösségi oldalán. Kilátásba helyezte, hogy egyenlő feltételek híján nem vesz részt az ellenzéki előválasztáson. Szerinte a budapestiek megtapasztalták, hogy Karácsony „minden szava hazugság”. Úgy látja: Karácsonynak nagyobbak az anyagi merítési lehetőségei, köszönhetően „a szocialista pártmaffiának”, de hiába szerepel jól a közvélemény-kutatásokon, rá és „kamupártjára”, a Párbeszédre ember nem szavazna.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom