Belföld

Ötmillió a népligeti gyilkosság nyomravezetőjének

A rendőrség még mindig keresi az október tizenharmadikai gyilkosság elkövetőjét

Papp Károly országos rendőrfőkapitány ötmillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki az október tizenharmadikai gyilkosság nyomravezetőjének.  

Október tizenharmadikán a Népligetben a járókelők egy női holttestet találtak. A negyven év körüli nőt feltehetőleg megerőszakolták és agyonverték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya emberölés gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettessel szemben.

Papp Károly országos rendőrfőkapitány ötmillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki az október tizenharmadikai gyilkosság nyomravezetőjének. Közölték, az ötmillió forintos nyomravezetői díj annak fizethető ki, aki egyebek mellett az elkövető személyéről pontos adatokkal rendelkezik, akinek a segítségével a bűnösségére a gyanú megalapozottá válik. Szükség esetén az eljáró hatóság megvédi a tanút - tették hozzá.

A rendőrség kéri, hogy aki az elkövetővel, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-5170-es telefonszámot, vagy - névtelensége megőrzése mellett - tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es zöld számán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.