Belföld

Orbán Viktor: Van tétje a választásoknak

„Meg kell védeni, amit elértünk és meg kell tartani magyarnak Magyarországot”+VIDEÓ

Orbán Viktor a Nyírségbe látogatott, ahol Szabó Tündét és Vinnai Győzőt ajánlotta a választópolgárok figyelmébe.

Kétfajta ország van Európában: amit elfoglaltak vagy el fognak foglalni – ezúttal nem fegyverrel, hanem népvándorlással és migrációval – és azok az országok, amelyek nem hagyják magukat. Magyarország az utóbbi csoportba tartozik – emelte ki a kormányfő.

Orbán Viktor hangsúlyozta: Magyarországon ma a Fideszen kívül nincs senki, akiben lenne elég kurázsi és bátorság, hogy megvédje az országot a népvándorlással, Brüsszellel és a nagy európai országokkal szemben, „akik ide akarják küldeni a felesleget”. „Én nem tudom megígérni, hogy egyszerre van nyugdíjemelés, CSOK-program, gyerekek után járó adókedvezmény, meg közben évente kilencmillió forint migránsonként, akik idejöttek. Emberileg ezt nem lehet elképzelni, nem lehet vállalni” - mondta Orbán Viktor, aki szerint van tétje a választásoknak: a tét komoly, meg kell védeni, amit elértünk és meg kell tartani magyarnak Magyarországot.

Objektum doboz

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom