Belföld

Minden eddiginél kevesebben tüntetnek

Mintegy negyven randalírozó elfoglalta a Lánchidat+VIDEÓ+GALÉRIA

A munka törvénykönyvének módosítása ellen tüntettek szombaton délután Budapesten, a tiltakozók előzetesen Budapest megbénítását tervezték, azonban még az eddigi megmozdulások résztvevőihez képest is szánalmasan kevesen vonultak a Clark Ádám tér felé.  

A korábban az ország megbénításával fenyegetődző szervezők valószínűleg meglehetősen csalódottak voltak szombaton délután: hiába a hetekig tartó médiakampány, hiába a hatalmas ellenzéki bejelentéscunami: az egybegyűltek egy nem túlzottan széles járdán is elfértek, hogy az egyébként kicsi Clark Ádám térre sétáljanak, annyira kevesen voltak. Összegezésképpen elmondható: az ellenzék megalázó kudarcát hozta a szombat.

.

tünci

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom