Belföld

Megállapodást kötött az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség és az amerikai Republikánus Párt ifjúsági szervezete

A két tömörülés vezetője Orbán Viktor miniszterelnökkel is találkozott az Országházban

Megállapodást kötött azt Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) és az amerikai Republikánus Párt ifjúsági szervezete, a YRNF (Young Republican National Federation).

iksz republikánusok új lead
A mai napon Nacsa Lőrinc országgyűlési képviselő, az IKSZ elnöke és Jason Emert a YRNF vezetője az Országházban tárgyalt a két szervezet együttműködési lehetőségeiről és az aktuális politikai helyzetről. Beszéltek arról, hogyan lehet bevonni a fiatalokat a politikába és elősegíteni részvételüket a döntéshozatalban, valamint versenyképes környezetet teremteni számukra - áll az IKSZ által szerdán délután kiadott közleményben.

A megállapodásban leszögezték, hogy a fiatalok szintjén is erősíteni kell a jó magyar-amerikai kapcsolatokat a politika és a gazdaság-kereskedelem területén. Fontos területként jelölték meg a fiatal vállalkozók segítését és a fiatal családosok támogatását, valamint a hagyományos értékek melletti kiállást.

A két ifjúsági vezető találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel, aki bátorította az együttműködést.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom