Belföld

Már a Soros-egyetem tüntetésén sem bírt magával a baloldal új „mártírja”

Most egy rendőrautó tükrét törte le, majd azt állította, megverték a rendőrök - VIDEÓK

A napokban zajló kormányellenes tüntetések alatt a Soros-portálok új mártírokat próbálnak gyártani.

Mohácsi Márk - feltételezhetően ittas állapotban - letörte egy rendőrautó visszapillantó tükrét, amiért természetesen a hatóságok megbilincselték és beültették egy járművükbe. A 444-nek a fiatalember azt állította, hogy eután az egyik egyenruhás fojtogatni kezdte, meg is verte, majd ezután ő hátrabilincselt kézzel valahogy elővette telefonját és hangfelvétel rögzítésébe kezdett.

Az állítólagos bántalmazás előtt kép is készült, ahol a portál kollégája kapta lencsevégre Mohácsit, ahogy épp vigyorog a földön, a rendőrök pedig épp megbilincselik. Mohácsi a hangfelvétel elindítása után konfrontálódott a rendőrökkel, erről van hanganyag, az ominózus túlkapásról viszont természetesen nincs semmi bizonyíték. 

Objektum doboz


A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom