Belföld

Halász János: Ismét beigazolódott, hogy a migráció veszélyt hoz Európára

„A TEK megvédi Magyarországot”

A brüsszeli terrortámadás ismét azt igazolja, hogy a migráció veszélyt hoz Európára - jelentette ki az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Halász János elmondta: a testület a Terrorelhárítási Központnál (TEK) tartott kihelyezett zárt ülést, ahol a fő téma ismét a migráció volt.

Azt mondta: meggyőződtek róla, hogy a TEK megvédi Magyarországot. Emellett szó volt arról, hogy a határkerítés biztonságot jelent az országnak, ennek köszönhetően a terrorveszély csökkent.

Kiemelte: mind az európai, mind a magyar terrorelhárító szervekre egyre több feladat hárul. A valódi felelősség viszont a brüsszeli politikusoké, vezetőké. Jó lenne, ha a "bevándorláspárti brüsszeli elit" végre belátná, hogy az ő politikájuk jelent veszélyt Európára - szögezte le Halász János.

A kormánypárti politikus emlékeztetett arra, hogy a mai brüsszeli terrortámadás a sokadik figyelmeztetés, hogy a migráció veszélyt hoz Európára. Kifejtette, Brüsszelben ismét egy bevándorló hátterű terrorcselekményt hajtottak végre, melynek rendőrök voltak a célpontjai. Így ezzel a támadással nyíltan az európai törvényeket, az európai jogrendet, az európai hatóságokat és az európai kultúrát is támadták – tette hozzá.

Megállapíthatjuk a mai kihelyezett ülés után, hogy felkészültségben, tudásban bármely külföldi hasonló szervezettel felveszi a versenyt a Terrorelhárítási Központ. A TEK megvédi Magyarországot – hangsúlyozta a kormánypárti politikus.

Kiemelte, a valódi felelősség a brüsszeli vezetőkre és politikusokra hárul. Elmondta, a bevándorláspárti brüsszeli vezetés jó lenne, ha belátná, hogy az ő politikájuk jelent veszélyt Európára. Halász János leszögezte, ahol a migránsok megjelennek: terrorveszély, bűncselekmények, erőszak jelenik meg.

A kormánypárti képviselő példaként említette, hogy a migránsokkal elárasztott városokban az európai emberek nem érzik magukat és gyermekeiket biztonságban. Hozzátette, elképedve látjuk, hogy az Európai Unió pénzéből több tízezer névtelen migránskártyát osztogatnak az Európába tartó és már ide érkezett bevándorlóknak, ezzel is növelve a terrorizmus finanszírozásának kockázatát. A mostani bevándorláspárti brüsszeli elitnek mennie kell, mert a migránsokkal együtt terrorizmust és veszélyt hozza csak Európára- hangsúlyozta Halász János, számolt be róla a fidesz.hu.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom