Belföld

Gotti rappert is előállíthatta a TEK Pécsett

Gotti aktívan részt vett az MSZP és a zuglói baloldali összefogás 2014-es önkormányzati kampányában.

A Terrorelhárítási Központ márciusi, nagyszabású pécsi akciójának keretében a Gotti művésznevet használó rappert is előállíthatta – tudtuk meg. Gotti aktívan részt vett az MSZP és a zuglói baloldali összefogás 2014-es önkormányzati kampányában.

A szocialistáknak egy olyan ember segített, akinek a Sóher himnusz című dalának a szövege így szól: „Uniós az ország, nevetséges dolgokkal, lepaktáltak ezek is a ki…ott zsidókkal. Egyre több indokkal szolgáltok ahhoz, hogy sortűz elé b…unk a falhoz!?” Tóth Csaba, az MSZP zuglói elnöke, országgyűlési képviselője azzal mentegette kampánycsapatának tagját, hogy az adott dalrészletet nem Gotti énekli.

A Bama.hu-val a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, a büntetőeljárás során a rendőrök tizenegy fővel szemben intézkedtek, hat embert vettek bűnügyi őrizetbe hivatali vesztegetés gyanúja miatt. Egy kormányhivatali alkalmazott is szerepet játszhatott az ügyben. A rendőrségtől személyiségi jogok miatt nem tudtuk meg, hogy Gotti is előzetes letartóztatásba került-e. A Pécsi Járásbíróság akkori tájékoztatása szerint az előzetes letartóztatásokat bűnszervezetben elkövetett, többrendbeli hivatali vesztegetés elfogadása, hivatali vesztegetés és közokirat-hamisítás bűntetté­nek alapos gyanúja miatt rendelték el egy hónapra. Zuglói forrásaink szerint Gottinak nincs kapcsolata az önkormányzattal, de a helyi MSZP választmányi ülésein feltűnt. Az is a kerületi szocialistákkal kapcsolatos hír, hogy még mindig nem került elő a januárban eltűnt képviselőjük, Sápi Attila.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom