Belföld

Fidesz: Soros pártot alapít

Párttá alakul a Migration Aid

Soros Györgyöt és hálózatát továbbra sem érdekli a magyar emberek akarata, és továbbra is be akarják hozni a bevándorlókat - közölte a Fidesz annak kapcsán, hogy a Migration Aid bejelentette: párttá alakul.

„Új dimenzióba lép a hatalom és a Migration Aid harca" – írta Facebook-bejegyzésében az eddig migránsokat segítő civil egyesületként tevékenykedő szervezet, amely bejelentette, hogy pártot alapít annak érdekében, hogy ne vonatkozzon rájuk a parlament által elfogadott bevándorlási különadó. A jogszabály értelmében ugyanis nem lehet az adó alanya párt vagy pártalapítvány. Ezért Siewert András, a Migration Aid vezetője azt tervezi, hogy augusztus 20-án bejelenti az Éjjeli Őrség nevű politikai párt megalapítását.

„Soros Györgyöt és hálózatát továbbra sem érdekli a magyar emberek akarata, és továbbra is be akarják hozni a bevándorlókat. Ezt bizonyítja a Migration Aid párttá alakulása is” - olvasható a közleményben, amelyet a hír kapcsán a Fidesz frakciója tett közzé.
„A Fidesz-KDNP számára az ország biztonsága az első, ezért az illegális migrációt segítő tevékenységek ellen minden eszközzel fel kell lépni” - olvasható a kommünikében.