Belföld

Fidesz: Megint kétszínű, álságos színjátékot játszik az ellenzék

A nagyobbik kormánypárt az MSZP felvetésére reagált

Megint kétszínű, álságos színjátékot játszik az ellenzék: azok beszélnek a devizahitelről, akik rászabadították azt a magyar családokra és egyszer sem szavazták meg a devizahiteleseket mentő intézkedéseket – tudatta a Fidesz pénteki közleményében.

A nagyobbik kormánypárt arra reagált, hogy MSZP-Párbeszéd az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bankkal (EBRD) kötött megállapodás felmondását követeli a kormánytól, mert az „adósrabszolgaságban tartja a devizahiteleseket”.

A Fidesz reagálásában kiemeli: az MSZP és a Gyurcsány-Bajnai-kormány szüntette meg az első Orbán-kormány otthonteremtési programját és veszélyes devizahitelekbe kényszerítették az embereket. „Nem támogatták sem a bankok elszámoltatását, sem a forintosítást, sem a csok és az otthonteremtési program elindítását, amely újra biztonságossá tette az otthonteremtést” - emlékeztet kommünikéjében a Fidesz.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom