Belföld

Fiára bízta az ellenzék újjászervezését Soros

Alex Soros barátja oldalán hamarosan Budapestre érkezik, hogy eligazítást tartson a hálózat magyarországi aktivistáinak

Nem tud belenyugodni a választási vereségbe Soros György, és kitart a migránsok betelepítéséről szóló terve mellett is. Emiatt ment Brüsszelbe is a hét elején, ahol szokás szerint Magyarországot támadta, most pedig az ellenzék újjászervezésén dolgozik. A feladattal nem mást bízott meg, mint a fiát, Alexet, aki hamarosan ismét Budapestre érkezik, hogy ellássa instrukciókkal az aktivistáikat.

soros osborne
Alex Soros és Maxwell Osborne együtt szerveznék újjá a magyarországi ellenzéket. Fotó: Hamptons Magazine
Az április 8-i választáson elszenvedett megsemmisítő vereséget követően a Soros-klán elsődleges célja az ellenzék feltámasztása és csatasorba állítása. Az idő viszont egyre sürgeti őket, hiszen az Európai Unióban a félév végéig, június 30-ig át kell erőltetni az új migránsküldő rendszert. Ezért támogatják minden erejükkel a választások eredményével szembemenő tüntetéseket, hogy aztán ezekre tudjanak majd hivatkozni a brüsszeli migránscsatában – írja a Ripost.

Ezért posztolja közösségi oldalain Alex Soros is a magyarországi demonstrációról szóló híreket.

Alexnak nagy segítséget nyújt a szervezkedésben barátja és élettársa, a neves divattervező és politikai aktivista, Maxwell Osborne. A Ripost információi szerint Gulyás Mártont is ő szemelte ki az ellenzék vezetőjének szerepére. A Közös Ország Mozgalom botrányairól elhíresült alapítója mellett bíznak a szocialista politikus, Gurmai Zita fiában, Gulyás Balázsban is, aki a választások elleni tüntetések főszervezője.

Obamával és Hillary Clintonnal is gyakran találkozik
A Soros-fiú kiváló kapcsolatot ápol az amerikai politika legfelsőbb köreivel, főleg a demokraták oldalán, ami persze érthető, hiszen apja bőkezűen támogatja a pártot. Alex többször találkozott már Barack Obama ex-elnökkel, illetve Hillary Clintonnal is.

Soros fia és Osborne testi-lelki jó barátokként járják a világot, közös utazásaikról rendszeresen osztanak meg képeket. Ezeken is jól látszik, hogy kapcsolatuk meglehetősen bensőséges, a New York-i felső tízezer köreiben pedig régóta köztudott, hogy ők ketten egy párt alkotnak.

A páros Alex apjához hasonlóan a migráció lelkes támogatója. Videóikon azzal biztatják az Európába vágyó bevándorlókat, hogy hamarosan megindulhatnak az öreg kontinens felé. Rendszeresen megfordulnak migránstáborokban is, ahol jótékonykodnak egy keveset azok után, hogy óriási összegeket szórnak el fényűző luxuspartikon.

Soros fia és élettársa hamarosan újra a magyar fővárosba érkezik, hogy eligazítást tartson hálózatuk itteni tagjainak, Utazásaik során korábban is rendszeresen megfordultak Budapesten ebből a célból, és ilyenkor sem adtak lejjebb a megszokott luxuséletmódból: a város legdrágább hoteljének elnöki lakosztályát bérelték ki, ahol egyetlen éjszaka kétmillió forintba kerül.