Belföld

Bezúzták a szegedi Fidesz-iroda ajtaját

A párt városi szervezete elítéli a gyáva és sunyi baloldali provokációt

Csütörtök reggelre betörték a szegedi Fidesz-iroda ajtajának üvegét. A rendőrök a délelőtt folyamán helyszíneltek, a kormánypárt szegedi csoportja feljelentést tesz.

szegedi fidesz-iroda ajtaja
Fotó: szegedma.hu

A szegedi Fidesz közleményt adott ki az eset kapcsán, amelyben tudatja: szerdáról csütörtökre virradóra ismeretlenek egy féltéglával beverték a szegedi Fidesz irodájának bejáratát. „A Szegedi Fidesz elítéli a gyáva és sunyi baloldali provokációt. Ide vezet a tartalmatlan, agresszív ellenzéki gyűlöletpolitika” - olvasható a kommünikében, amely kiemeli: amit szerdán láthattunk az Országgyűlésben, és utána Budapest városában, az az éjszaka folyamán megtörtént Szegeden is.

„A választási eredménybe beletörődni képtelen, gyenge és vitaképtelen baloldalnak már csak az erőszak maradt. Képviselői nyíltan hazudnak az embereknek, alaptalanul uszítanak, és erőszakra bujtogatják az elégedetlenkedőket” - szögezi le a közlemény.

A Szegedi Fidesz felszólítja a baloldalt, hogy fejezze be azt az erőszakos politikát, amelynek végeredménye az iroda elleni támadás. A bevert ajtó, az okozott kár miatt a Szegedi Fidesz feljelentést tesz a rendőrségen.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom