Belföld

„Az ellenzéki szivárványkoalíció programja: Orbán-gyűlölet és az egyéni felelősség hiánya”

Az ellenzéki koalícióban nem látok olyan elképzelést, ami a magyar emberek számára vonzó lenne - mondta Morvai Krisztina az Echo tévében

Az ellenzéki szivárványkoalíció programja: Orbán-gyűlölet és az egyéni felelősség hiánya mondta Morvai Krisztina az Echo tévében.

Morvai Krisztina az Echo tévé Brüsszel című műsorában Szabó Anettel beszélgetett az EP választások, a hazai és a brüsszeli/strasbourgi aktualitások kapcsán.  Az adás - Echo tv szerkesztősége által készített - összefoglalója és a felvétel elérhetősége alább található.

Morvai Krisztina szerint nagyon nagy felelőssége van annak, aki úgy rendez tüntetést, hogy annak az O1G a jelszava, ezt skandáltatja a fiatalokkal, miközben ehelyett jó értékrendet is közvetíthetne a számukra. Ez lenne most a konzervatív oldal feladata - tette hozzá.

Az ellenzéki szivárványkoalíció tagjai azt vallják, hogy nincs egyéni felelősség az életért, hanem mindenért a kormány a hibás. Nem azt mondják, hogy ha elakadás van valakinek az életében, akkor nézzük meg, hogy hol a probléma. Pedig ebben kéne az embereket segíteni, nem abban, hogy hárítsuk át a felelősséget - hangsúlyozta.

Az ellenzéki koalícióban nem lát olyan elképzelést, ami a magyar emberek számára vonzó lenne, ezért építik a teljes kampányukat az Orbán gyűlöletre. Ez az "érték" tartja össze őket - szögezte le. 

Teljes beszélgetés:  

Objektum doboz

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom