Belföld

Az ellenzék már senkit sem érdekel

A baloldal megint együtt tüntetett a Jobbikkal

Ismét tüntetett Budapesten a Soros-lista – értékelte a tegnapi ellenzéki demonstrációkat Hidvé­ghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója. A politikus úgy fogalmazott, „Gyurcsány vezetésével, a szocialistákon át a Momentumig,

ellenzék 20190211
Csak pár százan demonstráltak a Sándor-palota előtt (Fotó: Bodnár Patrícia)

Hadházy Ákos, Karácsony Gergely kéz a kézben a Jobbikkal adnak elő egy közös színjátékot”. Hozzátette, ezek a politikusok Magyarországból is bevándorlóországot csinálnának, és készek alávetni magukat a Brüsszel és a Soros-hálózat elvárásainak, ezért odáig mennek, hogy a baloldaliak egy náci párttal együtt tüntetnek Budapesten. Kijelentette, a bevándorláspárti politika ellen az egyedüli védelmet a Fidesz–KDNP jelenti. Tegnap több kormányellenes demonstráció is volt a fővárosban, de a résztvevők létszáma alapján kijelenthető, totális kudarcba fulladt valamennyi akció. Egy mind­össze nagyjából húsz emberből álló csoport lezárta a Lánchidat, reggeltől délután öt óráig megbénítva ezzel a közlekedést. Egy másik, harmincfős csoport a Hősök terén gyülekezett, hogy az Andrássy úton végigvonulva csatlakozzon a többiekhez. A várban közösen tüntettek az ellenzéki pártok, utóbbi demonstráción a DK, az MSZP, az LMP, a Párbeszéd, a Liberálisok, Hadházy Ákos és Karácsony Gergely, valamint a Momentum mellett a Jobbik is képviseltette magát. A megmozduláson néhány százan vettek részt, akik az ellenzéki politikusok felszólalásai után átvonultak az Állami Számvevőszék épületéhez.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom