Belföld

A Liberálisok szerint a baloldal feladta Budapestet

"Falus eljátszotta az esélyt"

Bodnár Zoltán, a Magyar Liberális Párt (MLP) főpolgármester-jelöltje szerint a baloldali összefogás egyik fő bűne, hogy feladta Budapestet, nem törekedett a teljes körű összefogásra.

A politikus szerint az MSZP, az Együtt-PM és a Dk olyan főpolgármester-jelöltet állított, aki sem a zöldeket, sem a liberálisokat nem szólítja meg. Bodnár szerint mindez azt bizonyítja, hogy, eleve feladták Budapestet, így elvész a lehetősége annak, hogy a három idei választásból legalább egyben értelmezhető eredményt érjenek el.
Bodnár Zoltán a baloldali összefogás jelöltjének "bűnei" között említette, hogy komolytalanná vált - többek között a jegesvizes kihíváson való részvétellel, s ezzel eljátszotta a reményt, hogy legyőzze Tarlós István főpolgármestert. A liberális jelölt szerint Falus Ferenc jó orvos, de "inkompetens", a főváros vezetéséhez politikai tudásra, vezetői tapasztalatokra is szükség van. 

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom