Belföld

Folytatja az ámokfutást Pestszentlőrincen a balliberális városvezetés

Intézményi összevonás

Eredetileg zárt ülés keretében tárgyalta volna a tegnap összeült pestszentlőrinci képviselő-testület azt a Szaniszló Sándor DK-s polgármester által beterjesztett javaslatot, amelynek értelmében összevonják a Pestszentimrei Közösségi Házat (PIK) a pestszentlőrinci Kondor Béla Közösségi Házzal.

Folytatja az ámokfutást Pestszentlőrincen a balliberális városvezetés
Szaniszló Sándor
Fotó: Facebook

A PIK immár leköszönő vezetője azonban hozzájárult ahhoz, hogy nyílt ülés keretében döntsenek az intézményről és vezetői posztjáról. Ahogy korábban írtuk, a Szaniszló által vezetett balliberális oldal politikai leszámolásba kezdett a XVIII. kerületben, legfőbb célpontjuk pedig a pestszentimreiek. A testületi ülésen a kormánypárti képviselők azzal érveltek, semmibe veszik a szakmai érveket, nem kérik ki a helyiek véleményét, Szaniszlóék viszont – az MSZP-vel és a Momentummal karöltve – arról beszéltek, csupán strukturális átalakítás történik. Az összevonást megszavazta a testület, újabb csorba esett a szentimreiek függetlenségén.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom