Belföld

Komoly politikai hibát követett el a Momentum

A Nézőpont Intézet kutatása

A magyar felnőtt társadalom 53 százaléka nem tartja elfogadhatónak, hogy magyarországi politikusok a környező országokban ne a határon túli magyar képviselők vagy pártok mellett álljanak ki – derült ki a Nézőpont Intézet  közvélemény-kutatásából, amelyet a Magyar Nemzet számára készített a román és a szlovák politikusok favorizálásáról a határon túli magyarokkal szemben.

Emlékezetes, hogy a közelmúltban a Momentum elnöke, Fekete-Győr András és EP-képviselője, Donáth Anna is a párt nemzetközi szövetségese és nem az erdélyi és felvidéki magyar jelöltek támogatása mellett kampányolt. A két Momentum-vezető tehát komoly politikai hibát követett el akkor, amikor európai szövetségi politikájuknak alárendelték a nemzeti érdekvédelem ügyét, egyetlen reményük az lehet, ha erről a magyarok többsége nem hallott.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom