Belföld

Nem távozik posztjáról Wittinghoff Tamás

Cinikus megjegyzés

A felszólítások dacára - ellentétben Borkai Zsolttal - továbbra sem mondott le Budaörs polgármesteri tisztségéről Wittinghoff Tamás, akiről az önkormányzati választási kampányban szintén megjelent egy szexvideó.

Az egykori SZDSZ-es politikus ugyanis úgy gondolja, hogy egy szexvideóban szereplő polgármester csak akkor válik méltatlanná hivatali teendői ellátására, ha fideszes. Ezért a lemondás helyett inkább mindenhol azt hangoztatja: az ő ügyében csak az a felháborító, hogy valakik feltették a videót az internetre. A helyi Fidesz korábbi közleményében hangsúlyozta: Budaörs polgármestere morálisan és politikailag megbukott, hazugságaival, támadó fellépésével, mesterkedéseivel sem tudja leplezni a tényt, hogy méltatlanná vált a város képviseletére. Lehetetlen helyzet, hogy egy szexbotrányba keveredett városvezető mutasson példát a budaörsieknek – tették hozzá. A balliberális politikus nem reagált a lemondását követelő felszólításra, de egyébként is a törvények és a morál felett álló személynek tartja magát. Mindezt jól mutatja, ahogy a női képviselők hiányára vonatkozó kérdésre reagált a november 18-i közmeghallgatáson. Cinikusan azt közölte a róla szóló botrányvideóra utalva : „Hozzáteszem, a háttérmunkában (a választásokban) szinte csak hölgyek segítettek, úgyhogy mi el voltunk kényeztetve.”

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom