Belföld

Czeglédy bukta a perét

Elutasított kereset

Jogerősen is kimondta a bíróság, hogy Czeglédy Csaba letartóztatásának meghosszabbítását tavaly nyáron indítványozó ügyész nem követett el bűncselekményt – tudatta közleményében a Legfőbb Ügyészség.

A bűnszervezetben, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással vádolt Czeglédy 2018 szeptemberében hivatali visszaélés miatt feljelentést tett a kényszerintézkedésének meghosszabbítását indítványozó ügyész ellen, mondván, az ügyész indítványában „szelektált” a rendelkezésre álló okirati bizonyítékok között, visszaélt hivatali helyzetével. Az ügyészség elutasította a baloldal háziügyvédjének keresetét, a pótmagánvádas eljárásban pedig ezúttal a bíróság tette meg ugyanezt.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom