Belföld

Plakátrongálásba kezdett Lukácsi Katalin Szolnokon

Rendőri intézkedés

Lukácsi Katalint, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagját, Szekeres Évát, a Momentum szolnoki alelnökét, és Pilák Imre független önkormányzati képviselőt rendőrségi intézkedés alá vonták pénteken Szolnokon.

Tetten érték őket, amikor éppen megrongálták és átragasztgatták a város fideszes polgármesterének, Szalay Ferencnek a plakátjait. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság az ügyben rongálás vétségének gyanújával eljárást indított ismeretlen tettes ellen. Az önmagát törvények felett állónak tekintő ellenzék ugyanakkor a józsefvárosi Fidesz plakátjait is megrongálta, illetve festékszóróval elcsúfította a kerületi Fidesz-iroda előtti járdát is.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom