pr cikk

Tavaszi arcápolás - a koreai kozmetikumok hatékony ereje

Tavasszal gyakrabban süt a nap, hosszabbak a nappalok, tehát ideje felkészülni nem csak a ruhatár, de a kozmetikumok lecserélésére is. Milyen lépéseket szükséges betartani tél végén-tavasz elején?

Tavaszi arcápolás - a koreai kozmetikumok hatékony ereje

A MAKEUP webáruház összegyűjtötte azt az öt alapvető lépést, amit érdemes megjegyezni és betartani a tavaszváró arcápoláshoz - a bőrünk köszönetet fog mondani érte!

Hámlasztás

A tomboló tél közepén valószínűleg előnyben részesítjük a telített krémeket, és igyekszünk nem kiszárítani a bőrt bőrradírokkal… Pedig a hámlasztás fontos eljárás, igazából az első lépés a makulátlan bőrért folytatott harcban.

Számos koreai kozmetikum létezik, amely hatékony segítséget nyújthat, hiszen a koreai nők nem hiába híresek makulátlan megjelenésükről - mindez a természetes komponenseknek hála! A MAKEUP webáruházban széles választékot találhatunk a legjobb koreai kozmetikumokból.

Hidratálás

A bőrradír után a fő barátunk legyen a hidratáló krém, lehetőleg hialuronsav, tengeri ásványi anyagok és aloe alapú. Szérumok, maszkok, könnyű emulziók is kiegészíthetik az ápolást.

Távolítsuk el a C-vitamint a nappali arcápolásból

Az egyetlen megengedett dolog az éjszakai savas maszk, amelyet reggel le kell mosni, a savas vagy C-vitaminos szérum estére, valamint a kötelező reggeli fényvédő. Általánosságban elmondható, hogy minden „savasat” vigyünk át estére, reggel pedig összpontosítsunk a hidratálásra.

Ne csak napszemüveget használjunk

Hányszor hallhattuk, hogy fényvédő krémet mindig használni kell. És milyen igaz! Még a hideg évszakban is. Még otthon is, sőt még felhős időben is kötelező. Ideje beszerezni a koreai UVA/UVB elleni készítményeket legalább 30-as SPF-faktorral!

Elegendő alvás

A tavasz a vitaminnal telített éjszakai maszkok ideje, amelyekhez kötelező a megfelelő mennyiségű alvás. Ennek köszönhetően nem csak kipihenten, de nagyszerű megjelenéssel is ébredhetünk.